Skip to main content

Aandachtspunten abonnementen

Hieronder aantal aandachtspunten voor het gebruik van een abonnement:

  • Doorgaans kun je op kenteken in- en uitrijden als je rustig naar de slagboom rijdt met een afstand van minimaal vijf meter op je voorganger. Gaat de slagboom niet open dan kun je je QR code gebruiken bij de scanner van de in en uitritten, houd deze dus altijd bij de hand. Deze QR-code krijg je bij het afsluiten van een abonnement via de portal Parkspot . Deze code kan je via de app Parkspot op je smartphone geladen worden.

  • Je kunt buiten openingstijden van de garage om met je QR-code altijd toegang krijgen. Met de QR code kun je de automatische schuifdeur openen door de QR code een aantal centimeters voor de scanner van de deurlezer te houden.

  • Een abonnement geeft geen recht op een vaste plaats: vol is vol. Zodra er een auto uit de garage rijdt kun je weer binnenrijden.
  • De QR-code werkt alleen bij de garage en op de afgesproken tijden waarvoor je het abonnement afgesloten hebt.
  • Het abonnement mag niet worden uitgeleend aan derden.
  • Het abonnement stopt direct bij beëindiging van het abonnement, in Parkspot bestaat de mogelijkheid om het abonnement automatisch te laten verlengen.
  • De parkeergarage is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden op onze website. In de garage dien je, je te houden aan de aanwijzingen van het personeel en de verkeersregels welke ook gelden op de openbare weg. De maximale snelheid is echter 5km per uur!

NB Werkt de QR code bij de voetganger entree niet, maak dan gebruik van de Informatieknop op onze deurlezers.

ParkeergaragesLwd_logo_DIAP_RGB Aandachtspunten abonnementspas - Parkeergarages Leeuwarden

Altijd dichtbij het centrum, aantrekkelijke tarieven, veilig en comfortabel. Dat is parkeren in Leeuwarden.

/Contact

/Wij accepteren

ideal wit   mastercard wit   visa wit   contactloos wit